Odeon. Vi har også gode pladser på gulvet


Odeon. Vi har også gode pladser på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Jette Paavig skriver i et læserbrev om en kedelig oplevelse i Odeon 13. maj til gospel-koncerten.

Må jeg ikke begynde med at sige, at jeg altid bliver så ked af det, når en gæst ikke har haft en god oplevelse hos os - det er nemlig altid vores intention at gøre gæsterne glade. Jette og hendes ledsager har haft pladser på 2. balkon, hvor der ikke er en elevator, toiletter eller lignende, hvilket hun er ked af, da de er dårligt gående.

Jeg forstår udmærket jeres frustration over oplevelsen - og det er netop også derfor, at vi på vores hjemmeside skriver gentagne gange og yderligere har en advarselsboks på vores billetkøb, at man skal være opmærksom på, at 2. balkon kun er tilgængelig via trapper.

Huset er tegnet sådan, at det er ikke lige til at ændre. Vi har heldigvis også masser af gode pladser på gulvet eller på 1. balkon, hvor elevatoren kører op, så der er 1100 gode pladser, som kan benyttes hver eneste gang, hvis man ikke har lyst til at begive sig op af trapperne.

Jette Paavig kan heller ikke forstå, hvorfor vi ikke har et gelænder på 2. balkon, som man kan holde fast i. Forklaringen er enkel: Beslutning fra brandvæsenet gør, at vi ikke må have det.  Så det er simpelthen for vores gæsters sikkerhed.

Men jeg forstår dog udmærket godt, at der er et ønske om et gelænder - der er langt op, men vi må simpelthen ikke. Beklager, sådan er reglerne. Vi arbejder dog hele tiden med at blive endnu bedre, så vi tager nu endnu et kig på 2. balkon og ser, om nogle ændringer kan laves, så vi kan blive endnu bedre.

 

 

 

 

Odeon. Vi har også gode pladser på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce