Odeon. Kedelig tur i Odeon


Odeon. Kedelig tur i Odeon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Vi var to personer, der 13. maj havde købt billetter via Stiften-fordele til gospelkoncert med SoulSingers i Odeon.

Vi glædede os meget. Vel ankommet i parkeringskælder skulle vi finde opgang til selve huset - det var lidt svært. Vi prøvede et par elevatorer. De gik ikke så højt, og det endte med, at vi traf flere, som også ledte efter indgang, og vi måtte ud af en dør, som viste at føre ud til rundkørsel ved Odeon - skidt pyt - vi gik i gåsegang og fandt indgangen til Odeon.

Inde skulle vi så op på 2. sal, men kom kun til 1. sal. Vi spurgte en kontrollør, hvor elevator til 2. balkon var - han svarede, at der desværre ikke var nogen.

Det var ikke godt. Vi er begge gangbesværede, og vi var da forundrede, at der ikke var tænkt på elevator - der er to høje trapper op til 2. etage, og vi så flere, som klamrede sig til rækværket, og jeg ved, at der var nogle, der måtte gå igen. De kunne ikke klare trapperne.

Vel oppe fik vi endnu en ubehagelig overraskelse: De små trin opad var sorte, og da det jo var delvist mørkt derinde, var det svært at se, hvor man skulle gå. Der var sat gule og orange plasticstrimler på trinene - men hvor var der stejlt - og intet rækværk at holde ved. Godt vi var to.

Vi satte os ned, jeg lettere svimmel. Der var langt ned til scenen - og vi kunne kigge direkte ind på noget sort stof, der var hængt foran et rum overfor os.

Koncerten var god, men lyden var som en kompakt masse - svært at høre, de enkelte stemmer også - og lyset direkte ubehageligt, det flaksede os i ansigtet - ved ikke, om det var en fejl. Det var svært at se personerne - hvis der skal være skuespil, hvad jeg har læst, så køb ikke billet på 2. balkon, for man kan ikke se godt. 

Der var ikke toiletter på 2. balkon, så vi måtte ned ad trapper igen - og da koncerten var slut, var det svært at finde, hvor vi havde parkeret. Jeg huskede, at det var P2, men der var ingen skiltning, som kunne  lette - der var flere opslag med "flugtruter", hvor folk stod og kiggede, men skiltning er antageligt først ved at blive udført. 

Ja, det var ikke en udtalt succes i vores nye kulturhus. Jeg ønsker virkelig, at man kan gør noget ved de sorte trapper - sæt støttestativ på trinene, så kan man holde ved dem fra hver side. 

 

 

 

 

Odeon. Kedelig tur i Odeon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce