Af: Jimmy Steen Eriksen, Solbakken 27, Aarup - regionsrådskandidat, Liberal Alliance

Der er kommet et nyt parti på banen: Uafhængige Demokrater. De vil gøre de første 104.000 kroner, man tjener, skattefri, kan jeg læse i artiklen. Ja, sådan. Endnu et parti, der mener, man skal kunne forsørge sig selv, før man skal forsørge andre.

Men hvad menes der egentlig med sætningen, det man tjener? Er det ikke, når man går på arbejde, og tjener en løn? Gælder frasen de første 104.000 kroner, man tjener, mon kun kontanthjælpsloftet, når der skrives nedenstående i artiklen?

"Et andet område, som Uafhængige Demokrater vil reformere, er forholdene for landets svageste. Derfor skal kontanthjælpsloftet afskaffes, mener Uafhængige Demokrater. Vi synes slet ikke, der skal være de der lofter. Derfor vil vi gerne gøre de første 104.000 kroner, man tjener, skattefri. Det er der, fattigdoms grænsen ligger, siger Lotte Dalgaard. Det er underligt, at man får ydelse på ydelse og så skal betale skat af det. Det synes, vi er tåbeligt. Vi vil gøre det hele mere enkelt, og derfor vil vi reformere hele systemet."

Hvis det ikke gælder skatteydere, der går på arbejde, og tjener deres løn, er det jo bare endnu et parti, der mener, at de, der går på arbejde, skal betale mere af deres løn til dem, der ikke går på arbejde.