Nej til juleafslutning. En liste B-skoleleder


Nej til juleafslutning. En liste B-skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I mine unge dage hed Radikale Venstre "skolelærer- og husmandspartiet", og kunne man ikke få en idé om, at Marianne Vedersø Schmidt fra Græsted er et trofast medlem af dette parti, hvor det jo for mange af dem betyder mere at "tage hensyn" til indvandrerne end i dette tilfælde deres etnisk danske elever?

Og hun er fuld af undskyldninger, idet man på Facebook kunne læse, at det ikke kun er elever af den islamiske tro, hun tager "hensyn" til - hun har også nogle af Jehovas Vidner.

Det har ikke noget med fremmedhad at gøre, men det er Radikale Venstre, vi kan takke for, at vi har alt for mange indvandrere - noget, der begyndte i begyndelsen af 70'erne, da gæstearbejderne fra Pakistan og den Anatolske Højslette i Tyrkiet skulle have været sendt hjem, da der ikke mere var brug for dem, men så bakkede liste B op om de vanvittige 68'ere, som ville have, at de ikke alene skulle have lov til at blive her, men også tage deres familier "i indtil 7. led" med herop.

Vi skal beholde vore traditioner som skolebørnenes julegudstjeneste - for dem, der kommer til landet, må acceptere vore traditioner. Men igen noget horribelt fra liste B's side, for da fornuftige mennesker, kort efter gæstearbejderne fik lov til at blive her, talte om at integrere dem - om ikke andet end at de skulle lære dansk, så lød det fra Radikale Venstre, at man ikke måtte ødelægge deres traditioner. Men en dansker, der flytter til udlandet, sørger vel for at lære det lokale sprog?

Var jeg borgmester Kim Valentin, tror jeg, ligesom mange andre, jeg kunne tænke mig, at Gribskolen fik en ny leder.

Nej til juleafslutning. En liste B-skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce