Nature Energy. Politisk gas


Nature Energy. Politisk gas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Martin Rud, Næsset 48, Munkebo
Billede
Læserbrev. 

Det er både uanstændigt overfor borgerne og noget direkte vås, når politikerne ikke vil tale om et muligt salg af selskabet Nature Energy, som er ejet af de fynske borgere.

Hvis politikerne fejlagtigt skærmer sig bag en udtalelse om, at de har tavshedspligt, handler det udelukkende om selve salgsprocessen og deres holdning til at sælge. Men ikke en orientering om hvilke mulige, fornuftige fordele et eventuelt salg kan betyde for alle vi mange fynske gasafhængige brugere.

Corydons medvirken til salget af Dong-aktierne til Goldman Sachs og sporene af mistro, det medførte, er ikke glemt.

Når en udenlandsk kapitalfond er interesseret i at købe, handler det sædvanligvis kun om mulig profit-maksimering. For erfarne handelsfolk drejer sig om at trimme det købte, til glæde for investorerne. Ofte også om at sælge videre igen med størst mulig gevinst.

Det handler ikke om forbrugernes pris- og forsyningssikkerhed. Ligegyldigt hvem der handles videre til. Et sådant salg kender sjældent fremtidige grænser.

At et salg medfører en fristende, men kortvarig økonomisk løsning for en slunken kommunekasse, bør ikke friste de politikere, der ikke tidligere har haft styr på pengene.

Ej heller de mulige bonusbelønninger vi de seneste år har set drysse videre til de involverede direktioner, som beredvilligt har medvirket.

 

 

 

Nature Energy. Politisk gas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce