Militær. Absurd forslag fra Venstre


Militær. Absurd forslag fra Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Venstres spids- og borgmesterkandidat Jane Jegind udtalte i forbindelse med Post Nords stop af uddeling i Vollsmose, at hvis ikke politiet havde nok ressourcer, skulle Forsvaret sættes ind. Det må altså betyde, at Jane Jegind ønsker at sætte militæret ind mod den civile befolkning i Vollsmose - noget man kun normalt gør, når der er krig eller undtagelsestilstand. Politiet har på intet tidspunkt sagt, at man ikke har ressourcerne, men eftersom Jegind bringer det på banen, må det være hendes holdning til konflikten.

Vi skal selvfølgelig stoppe konflikten og de kriminelle - men husk på at det langtfra er alle i Vollsmose, som er kriminelle, kun en lille procentdel. Derfor er det også helt absurd, at Venstres borgmesterkandidat ønsker at sætte militæret ind mod civilbefolkningen. Som Jane Jegind selv udtalte i et interview med Danmarks Radio: "Det er altså Danmark, vi lever i" - Ja, Jegind, det er Danmark, og her sætter vi ikke militæret ind mod civilbefolkningen.

Der er kommunalvalg til november, og derfor må odenseanerne nu tage stilling til, om de ønsker en borgmester, som vil gribe militært ind mod borgerne og det civile samfund i Odense, eller om de ønsker en borgmester, som vil stoppe de kriminelle bander, men gøre det i samarbejde med politiet.

Militær. Absurd forslag fra Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce