Mercado til fynboer: Drøm stort om en Fyn-Als forbindelse

Foto: Steen Brogaard

Mercado til fynboer: Drøm stort om en Fyn-Als forbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I disse dage diskuterer borgmestre, erhvervsliv og borgere med hinanden, hvilken løsning der skal kæmpes for, når den vestfynske motorvej på et tidspunkt skal udvides.

Skal det være den fulde, men også dyrere løsning, som vi har ventet på i små 15 år? Eller skal vi nøjes med etablering af et spor i nødsporet, der kan håndtere de stigende trafikmængder her og nu?

Mit synspunkt er såmænd: Vi skal have is i maven og arbejde målrettet på at kæmpe den rigtige løsning hjem - og ikke falde for fristelsen her og nu for en dårligere, men hurtigere løsning. Fynboerne har fortjent den fulde løsning, og det er den, de er blevet lovet.

Skulle der dannes politisk konsensus om en udvidelse af nødsporet, er jeg stadig den første til at stemme aftalen igennem i Folketinget. For jeg kæmper for enhver investering i den fynske infrastruktur, der kommer fynboerne til gavn.

Men Fyn skal drømme større og kæmpe for større projekter end den næste motorvejsudvidelse. Og den helt store visionære drøm er broen mellem Fyn og Als, der vil forvandle både Sydfyn og Sønderjylland til udviklingsområder til gavn for ikke bare Sydfyn, men for hele Fyn.

Det vil være godt for virksomhederne at få hurtigere og lettere adgang til de nord- og vesttyske markeder og dermed skabe øget vækst, og det vil være godt for borgerne, fordi vækst skaber job i den enkelte familie. Det er der brug for. Samtidig vil uddannelsesmulighederne blive styrket, fordi arbejdskraften styrkes, og flere vil bosætte sig på vores ø.

En Fyn-Als-forbindelse vil være en forstærke udviklingen af vores ø. Derfor er det vigtigt, at vi ikke glemmer Fyn-Als-forbindelsen midt i diskussionen om udvidelsen af Den Fynske Motorvej.

For fynboer skal også drømme stort og have ambitioner for vores lokale udvikling.

Mercado til fynboer: Drøm stort om en Fyn-Als forbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce