Mennesker i krig har behov for hjælp og omsorg


Mennesker i krig har behov for hjælp og omsorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bjørn Kay, medlem af bestyrelsen SF, Svendborg, Graaesvej 7, Svendborg og Annette Blynél, byrådskandidat og formand SF, Svendborg, Strandgade 27

fredsforhandling Syrien FILES-JORDAN-SYRIA-CONFLICT-REFUGEE
Læserbrev. 

Mennesker, som flygter pga. klimaændringer, fattigdom og naturkatastrofer. Mennesker i fattigdom har behov for hjælp af samfundet.

Godt at Google og andre sammen med UNCHR i øjeblikket har startet en aktion på nettet for at hjælpe flygtninge fra Syrien og deler fakta - f.eks. overfyldte teltlejre så langt øjet rækker i nærområderne i Syrien.Tilknytningen blandt familier i Syrien har været stærke - med samme levestandard som i Danmark, med masser af kultur og videnskab - også i forhold til velfærd.

Vores hypotese er at møde alle mennesker med åbent sind og øjne uden at dømme dem på deres religion eller herkomst. Lære at forstå deres kultur. Ligesom amerikanerne har gjort med danskerne, der pga. fattigdom var nødt at immigrere til Amerika. De lever med deres kultur integreret i dette samfund, og har gjort det i mange år.

FC Barcelona var den mest spillede Youtube-kanal i Syrien. Gorillaz var det mest kendte musikband i Syrien. Turismen har haft en omsætning på otte milliarder US Dollar. I Syrien var der flere turister i 2010 end i Australien. I SF Svendborg møder vi disse mennesker med empati, lytter og hører om den integration, der foregår i Svendborg Kommune. Vi kan se, hvad der virker, ligesom vi lytter til de hjælpeorganisationer, som prøver at hjælpe vores danske hjemløse og prøver at hjælpe dem privat så meget, vi nu magter og kan.

To millioner syrere har mistet livet pga. krigen og fattigdom. Om vi kan lide det eller ej, så er det vel på tide, at resten af de utrygge politikere på højrefløjen kommer ud af deres huler og prøver at se, hvordan vellykket integration kan se ud, og ikke fortsætter med at hænge flygtninge eller hjemløse ud i deres læserbrevspropaganda. Faktisk hjælper en del flygtninge de hjemløse her i byen, fordi det er en kultur, at man hjælper hinanden, og har en forpligtelse at hjælpe, uanset om man har penge eller ej, det sted de kommer fra.I øjeblikket er der flere flygtninge i verden, end der var under anden verdenskrig, og dem kan vi godt hjælpe i de små grupper, der kommer til Svendborg. SF har en vision - lad os blive den kommune, der er kendt for, at integrationen lykkes; Fordi vi ønsker at invitere ind i fælleskabet og være i oprigtig dialog med alle.

Mennesker i krig har behov for hjælp og omsorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce