Lilleholt og solcellerne


Lilleholt og solcellerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Efter mange seriøse indlæg i Fyens Stiftstidende må det konstateres, at Lars Chr. Lilleholt (V) ikke har formået at komme med en forståelig forklaring på, hvad årsagen til det løftebrud, han har stået i spidsen for, er.

Påstanden om, at det kun vil koste den enkelte solcelleejer 200-500 kr om året, er der ikke fremlagt nogen dokumentation for. I forhold til regeringens løfte fra 2012 har det allerede kostet mig 500 kr om året i et såkaldt "transporttillæg", som energiselskabet indførte i 2016.

De mangler ikke kreativitet i den branche, så lur mig om vi har set de sidste tiltag af den art.

Svend Aage Christensen efterlyste i sit læserbrev i FS d. 23 januar en udmelding fra de øvrige partier, der var med i aftalen fra 2012. Partiernes energiordførere har været usædvanlig tavse i sagen , men jeg tror vi er mange solcelleejere, der gerne vil kende deres holdning, så vi bedre kan placere vort kryds på stemmesedlen senere på året.

Det her drejer sig jo om en ordning, der er vedtaget i folketinget, og som vi er mere end 80.000 borgere, der har handlet i tillid til, at den ville holde i de 20 år, det var lovet.

Lilleholt og solcellerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce