Letbanen. Sikke de Konservative dog kan


Letbanen. Sikke de Konservative dog kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

En konservativ byrådskandidat kommer i denne avis med et katalog over herlighederne ved en letbane. Jamen dog, sikke Lars Christensen kan fremføre fordelene ved dette projekt.

Bl.a. skriver PC, at det var et enigt byråd, der besluttede, at Odense skulle have en letbane. Det er så korrekt, men det var det forrige byrådm, der besluttede dette, og det kan så undre, at det sidder 29 medlemmer i det forrige byråd, og 29 i det nuværende byråd, og ikke en eneste af disse medlemmer stiller så meget som et spørgsmål til projektet. Så klart er billedet ikke af projektet, og der burde være bare et medlem, der pippede bare et lille spørgsmål til projektet, men nej, det gør de ikke, for jeg tror ikke, de har forstået, hvad det drejer sig om.

Ved KV13 var det et enigt byråd, der besluttede lukningen af Thomas B. Thriges Gade, og alle i byrådet have armene i vejret, men dengang op til KV13 kunne De Konservative  mærke, at det begyndte at stramme til med stemmer, og at de ville blive et lille uanseligt  parti. Hvad gjorde man så? Man ændrede holdning og fik i huj  og hast fremstillet nogle skilte, hvor der stod gennemkørsel. Så mon ikke der kommer nogle kovendinger op til KV17, når de siddende partier opdager, at de ryger ud af byrådet, såfremt de ikke ændrer holdning til projekt Odense Letbane.

Med hensyn til hvor mange mandater og hvem der skal sidde i det kommende byråd, tror jeg, vi skal lade vælgerne bestemme, og mon ikke tre-fire modstandermandater kunne rykke lidt ved holdningerne i de etablerede partier?

 

 

Letbanen. Sikke de Konservative dog kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce