Letbanen: Det hænger ikke sammen


Letbanen: Det hænger ikke sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Poul Torbensen, Villestoftehaven 66, Odense NV
Billede
Læserbrev. 

Letbaneprojektet fylder meget i den daglige avis, og o.k. med det - men og der er et stort men, alle de påstande, der oplyses, dels i avisens egne artikler og sidst og ikke mindst gennem læserbreve, stritter simpelhen i alle retninger, og her er det så vigtigt at holde sig for øje, at budgetoverskridelser vil ingen af de ansvarlige påtage sig ansvaret for, nej så hedder det afledte uforusete udgifter, så den skal man bare æde.

Dog er der nogle borgere, der ikke umiddelbart vil affinde sig med politikernes overfladiske og ofte ikke troværdige tilkendegivelser. En af dem er Frank Eistrup, der utrætteligt påviser de fordyrende merudgifter, der ligger langt over de budgettal, Odenses borgere i almindelighed får kendskab til, og det skal han da ikke have utak for.

En anden, der nu er kommet på banen, er Flemming Todbjerg-Nielsen. Han påviser i avisen 15. maj, at det bliver en dyr fornøjelse for de odenseanske borgere langt ud i fremtiden at få disse "sporvogne" genindført. Det vil i al sin enkelthed betyde fremtidige besparelser på en lang række serviceområder, såsom det i forvejen trængte skoleområde, ungeaktiviteterne, ældreområdet, aktivitetstiltag for at få nedbragt den store ledighedsprocent, som i de seneste år blot er steget og steget år for år, modsat profetierne fra den afgåede borgmester Anker Boye.

Som borger skal man være agtpågivende, når noget ikke hænger rigtig sammen, men man skal også anerkende og rose når noget går i den rigtige retning set udfra et menneskelig hensyn.

Om letbanen bliver løftestang for Odense til at gå fra stor by til storby, er vist mere end tvivlsomt, uanset hvad det konservative orakel Lasse Bork Schmidt ellers bliver sendt i byen med.

Letbanen: Det hænger ikke sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce