Letbane/Fynbus. Hvor var I henne?


Letbane/Fynbus. Hvor var I henne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Frank Eistrup, Bygmarksvej 18, Odense NV
Birgitte Carol Heiberg
Læserbrev. 

Nu er det måske ved at gå op for borgerne i Odense og de øvrige borgere på Fyn, hvor galt det går med den kollektive trafik på Fyn. Sørgeligt, men det er realiteten, den kollektive trafik på øen spiller fallit, grundet Odense Letbane, og det bliver værre.

Jeg og mange andre i Odense har forsøgt at gøre opmærksom på følgerne af etableringen af fejlskuddet Odense Letbane, men der har siddet nogle nikkedukker i Odense Byråd, som bare har villet have en Letbane, koste hvad det koste ville både nu og i fremtiden. Hvor er det sørgeligt, at vi odenseanere igen har valgt byrødder, der går ind for Odense Letbane, som ikke aner konsekvensen af denne sporvogn. Se nu bare på Fynbus, som må nedlægge ruter på grund af besværlighederne med etableringen af Odense Letbane, og det er kun begyndelsen på besværlighederne. Det bliver endnu værre fremover.

Hvem skal betale for Odense Letbane? Det skal odenseanerne og alle brugere af Fynbus, men det er der ikke nogen, der har gjort opmærksom på, for tilskuddet til driften af Odense Letbane skal tages fra Fynbus, og det rammer hele Fyn.

Allerede nu kan man mærke konsekvensen af Odense Letbane, nemlig flere og flere fravælger den kollektive transport. Den kollektive trafik fungerer ikke. Er der virkelig ikke nogle byrådsmedlemmer i Odense, som har kunnet se, at dette ville komme? De må være meget undskylde! Meget smalsporede, for de er gang på gang blevet gjort opmærksom på de problemer, der ville komme som følge af etableringen af letbanen, og de efterfølgende konsekvenser.

Vi har været mange, som har advaret mod etableringen af Odense Letbane. Vi har skrevet debatindlæg, vi har samlet underskrifter mod etableringen af Odense Letbane, skrevet om konsekvenserne på længere sigt om økonomien, skrevet til medlemmerne af Folketingets trafikudvalg, sendt mail til alle byrådets medlemmer - lige lidt har det hjulpet. Odense Letbane skal bare etableres, koste hvad det koste vil.

Odenseanere og øvrige fynboer, hvor var I henne, da vi kæmpede? Hjemme på sofaen - nu er det for sent.

Letbane/Fynbus. Hvor var I henne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce