Letbane: Dumt, dummere, dummest ...


Letbane: Dumt, dummere, dummest ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I denne uge er den kommende letbane i Odense åbenbart - i desperat mangel på bedre emner - blevet et tema i odenseansk politik. Tre politikere, fra hver sit parti, har været på banen og vist stor iver for at få tingene til at gå i galt. Så vi kan komme tilbage til det gamle slogan om, at nu "går der Odense i det".

Først var Venstres Jane Jegind ude og tale imod den blotte mulighed for nogensinde at etablere letbanens etape 2. Helt konkret vil hun spare nogle skiftespor til etape 1 væk. Besparelsen er en helt ubetydelig procentdel af den samlede anlægssum, men konsekvensen vil være, at det reelt bliver nærmest umuligt at lave etape 2. Uanset om etape 1 måtte blive en succes eller ej. Det er altså dumt.

Dernæst gik Socialdemokratiets Peter Rahbæk Juel ud med påstande om forligsbrud og kravet om nærmest at igangsætte etape 2 inden etape 1 er klar. Altså inden vi ved, om etape 1 er en succes - eller ej. Og inden vi overhovedet har finansieringen på plads. Det er om muligt dummere.

Og på toppen af det, så opdagede LA's Tony Vest så, at den nye transportminister tilhører samme konfirmand-liberale parti som ham selv, så ham kunne han bilde ind, at budgettet for letbanen er skredet - hvilket er lodret løgn - hvorfor staten skal fratage Odense den milliardinvestering man har lovet.

Visse steder, visse tider havde den slags illoyalitet over for ens by medført øjeblikkelig rulning i tjære og fjer og udvisning af byen. Den slags gør vi ikke, men det er stadig ugens dummeste udmelding.

Letbane: Dumt, dummere, dummest ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce