Kultur. Gartnerkunst


Kultur. Gartnerkunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Fornem artikel i søndagsavisen om kunsten at pynte med gran på kirkegården her ved juletid. Svendborg Assistens Kirkegård har igennem mange år haft en meget entusiastisk chef i Tommy Christensen, der meget flot priser sine medarbejderes kunstneriske og kreative sider i grandækningens kunst. Den kunst, der gør gerningen til kultur. Artiklens billeder viser hvor flot det kan gøres f.eks. ved mindesmærket for de engelske flyvere.

Grandækningens kunst finder mange flotte udtryk rundt omkring på de fynske kirkegårde. Nyborg har på samme måde som Svendborg fantastisk gartnerarbejde - Assistens Kirkegården i Odense er bestemt også et besøg værd med sine mange botaniske enklaver og gamle stolte træer.

Jeg har fornøjelsen at forestå kurset: Kirkegårdens anlæg og pleje på AMU-Fyn. Deltagerne her kommer fra hele Fyn og måske også fra Jylland og Sjælland. Deltagernes tilgang er den samme: Glæde ved gerningen, stor lyst til at skabe smukke oplevelser på kirkegården i det håb at give den besøgende en god og empatisk oplevelse.

Det hjælper naturligvis, når den enkelte har en ambitiøs og kompetent chef som Tommy Christensen bag sig. Billederne viser hvad det kan føre til.

Kultur. Gartnerkunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce