Klubberne. Uanstændig ledelse af Odense


Klubberne. Uanstændig ledelse af Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

De nært forestående lukninger af de kommunale klubber rundt omkring i byen er endnu engang et godt eksempel på den måde, politikerne omgås borgernes penge. Luk nogle klubber, skær ned på ældreservice, spar på skolerne, klubberne osv. Lad os i stedet fyre nogle ganske ubetydelige millioner af på Tinderbox, støtte til private virksomheder, en letbane som de færreste kommer til at bruge. Her kender millionerne ingen grænser.

Jeg har selv børn, der er flittige brugere i en af byens yderst beliggende klubber i dag, som de fremover så vil få små 10 km til. Hvorfor er det nu igen i yderdistrikterne, at børnene skal betale prisen for politikernes uanstændige omgang med andre folks penge?

Hvorfor skal det absolut slås sammen til store centre det hele? Læg dog nogle af den indre bys tætteste beliggende klubber sammen, og behold nogle af de yderste klubber i yderdistrikterne, så de ikke hægtes af igen, fordi de ikke er "byboere". Det kan kombineres bedre end at bruge grønthøstermetoden (som selvfølgelig kun kører rundt i kanten af kommunen) og dermed tilgodese alle byens unge. Men jeg er jo heller ikke radikal, så jeg kan se den logik.

Med hovedrysten kan jeg næsten hver dag læse, hvor meget tilskud der brændes af på elitær kultur, arrangementer og støtteordninger, som burde afholdes af private og ikke af mine skattekroner. Koncentrer jer dog om at levere kernevelfærd for alle, uden alle disse "feel good"-projekter.  

Jeg har igennem mange år troligt betalt min skat (næsten uden brok), men græmmes igen og igen over kommunens uanstændige prioriteringer. Og så overraskes den forsmåede og stømlinede politikere over, at der så kommer en "Trump" farende ind fra højre og vælter hele det etablerede system, fordi ganske almindelige borgere bare er blevet røvtrætte af den elendige og beskæmmende ledelse af kommunen og omgang med skatteborgernes penge. Surprice. Jeg håber, at mange medborgere husker, når de går til kommunalvalg igen til efteråret. Jeg ved da i hvert fald, hvor jeg ikke skal sætte krydset.

 

 

 

Klubberne. Uanstændig ledelse af Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce