Klubberne: Panik før lukketid


Klubberne: Panik før lukketid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Nu trækker så enkelte borgerlige lidt i land med de planlagte nedlæggelser af klubberne i storskala. Men det er mere end en bodsgang for sent og bærer alt for tydelig præg af et nært forestående kommunalvalg. Panik før lukketid.

Ingen kan se noget mærkeligt i, at der fra tid til anden skal spares på de kommunale budgetter (der er nok steder at tage fat på), men det er nok mere måden og hvor der skal spares, som jeg her anfægter.

Det er simpelthen for enkelt bare at sige, at det er i de enkelte forvaltninger, der skal spares specifikke beløb, og så løber de fra regningen der, hvor der virkelig storsvines med midlerne. Der hældes penge ud til alt for meget gøgl, prestigeprojekter, ja endog erhvervs-projekter, som burde kunne stå alene, eller finde anden finansiering (eller dø) end skatteborgernes penge.

De skal gå til kernevelfærden, som det altid har været meningen. Det er byrådet, der udvander begrebet til at omfatte snart sagt alt, man kan få "reklame" for i medierne. Glemt bliver vedligeholdelse af offentlige bygninger, solid folkeskole, børnepassning, ældre der lades i stikken osv.

Jeg har gjort mig den umage at deltage i et af Nyt Odenses arrangementer, og det burde flere bekymrede odenseanere gøre. For her lader det til, at vi for første gang kan få et tværpolitisk ansvarligt parti, der ikke lefler for embedsværket, men klart og tydeligt melder fra på kommunalt frås og pamperi.

Lad os få den odenseanske vagthund i byrådet, så vil vi i hvert fald få en chance for at imødegå den åbenlyse slendrian med skatteborgernes penge.

Klubberne: Panik før lukketid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce