Klubberne. Hvis Venstre ville klubberne


Klubberne. Hvis Venstre ville klubberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Line Mørk, Nedergade 29D, 1. tv, Odense C - byrådsmedlem, SF, medlem af børn- og Ungeudvalget
Line Mørk
Læserbrev. 

Jeg bliver helt glad over at læse Venstres kandidat Sanne Skougaard Andersens læserbrev fredag 2. juni om fremtiden for Odenses klubber. Sanne beskriver helt præcis, hvorfor vores klubber er vigtige og hendes bekymring for den reduktion og den besparelse, der nu er på vej til at blive virkelighed, ligger helt på linje med dem, vi har i SF.

Hvis Sannes holdning til klubområdet var delt af Venstres nuværende byrådsgruppe, havde klubbernes fremtid også set helt anderledes ud. Under sidste byrådsmøde citerede jeg Venstres Bo Libergrens ordførertale fra budget 2016. Jeg gentager lige, da det ikke ser ud til, at Sanne har hørt den:"Nedlæg klubberne for 4.-6. klasse, og flyt midlerne til folkeskolen" og lidt senere: "Hvis det giver anledning til bekymring for, hvad nogle af de mindste elever i klubbernes målgruppe skal lave efter skoletid, kunne vi åbne op for, at lade eleverne i 4. klasse komme i sfo det første halve år."

I mit indlæg i byrådssalen spurgte jeg, om Venstre nu havde skiftet mening. Til det svarede Bo Libergren nej.

Og Venstre må siges at have været konstante i holdningen til at ville lukke klubberne. I Børn- og Ungeudvalget foreslog jeg i efteråret at mindske den oprindeligt 13 millioner kroner store besparelse, men det ville Venstre heller ikke. Det røde flertal stemte derfor alene besparelsen ned til otte millioner.

I SF er vi bekymrede og har allerede bedt om, at vi kommer til at følge konsekvenserne af den nye struktur tæt, og jeg vil tillade mig at håbe, at Sanne vil fortsætte sin kamp for vores klubber.

Klubberne. Hvis Venstre ville klubberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce