Klubberne. Dårligt politisk håndværk


Klubberne. Dårligt politisk håndværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Eva Fatum, Brummers Plads 3, 1. th., Odense C
Billede
Læserbrev. 

Venstre og de øvrige borgerlige partier tvang i sin tid byrådet til at finde besparelser på børne - og ungeområdet, da der manglede penge til anbringelsesområdet og til de udsatte børn. De vedtagne budgetter for de enkelte forvaltninger skulle overholdes. En del af besparelserne, otte millioner kroner, fandt man i enighed i april ud af, kunne ske ved at spare ca. 25 medarbejdere på klubområdet for unge. En klar politisk nedprioritering af de unge, krævet og godtaget af Venstre.

Da den endelige beslutning skulle afgøres i byrådssalen, sprang Venstre fra. Den endelige beslutning om afklaring af problemet, blev derfor vedtaget af et snævert flertal, der følte sig forpligtet til at finde en løsning.

Fredag 2. juni kan vi så læse i Fyens Stiftstidende, at en af Venstres byrådskandidater, Sanne Skougaard Andersen (SSA), har fundet løsningen på den opgave, som Venstre gav Børne- og Ungdomsudvalget i sin tid.

SSA har det forslag, at man i stedet for at lave 10 centre med ca. tre åbningsdage skal bevare de 25 klubber, der er i dag. Det kan gøres ved at holde åbent på skift og dermed lade personalet dække to stillinger.

Det ville da være ønskeligt, hvis Venstres medlemmer af Børne- og Ungeudvalget havde konsulteret Sanne Skougaard Andersen tidligere i sagsforløbet i stedet for først i sidste øjeblik at springe fra forliget.

Det er manglende rettidig omhu.

 

 

 

 

Klubberne. Dårligt politisk håndværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce