Julehjælp. - Jeg får kvalme af DF


Julehjælp. - Jeg får kvalme af DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Vi er efterhånden begyndt at rende så langt efter vælgerne, at intet er helligt eller umuligt at sige. Hvis DF, også kaldt Dansk Folkedanserparti, skal begynde at tegne vores land, kan de da hænge et utal af dannebrogsflag op hvor som helst og få valgt deres formænd ind i diverse forsamlinger.

Men stuerene - det bliver de aldrig. Jeg får kvalme af de meninger, og vil gerne kunne rejse rundt i verden, uden at denne skamplet skal sættes på os.

Det er af den nuværende regering bestemt, at integrationsydelsen til personer under 30 år er på 2502 kroner/måned, og for personer over 30 år er den på 5945 kroner/måned. For enlige med børn (ét eller flere), er den 11.890 kroner/måned.

Det kan man sgu da ikke leve af - derfor søger de måske julehjælp, og hvad enten de holder jul eller ej - hjælpen skal de da have. Det bedste er da naturligvis, at ydelserne er rimelige, men det kan Støjberg og hendes kumpaner muligvis ikke se.

Jeg tror, at nogen snyder med den offentlige hjælp - danskere eller udlændinge - men spørgsmålet er, hvilken gruppe er størst?

Med den lave fødselsrate, vi har, har vi brug for indvandringen - hvem skal gøre rent på hospitalerne, hvem skal køre vores taxier og tage alle de andre lavlønsjob, som vi ikke selv gider at tage?

Vågn op og stem fornuftigt næste gang - vi betaler millioner til folk, som har kørt virksomheder i sænk eller har fået alt for gode kontrakter i det offentlige.

Lad os for pokker få et rimeligt og godt samfund tilbage, hvor vi måske tænker meget forskelligt fra det yderste venstre til højre. Men vi skal da igen kunne acceptere hinanden.

Julehjælp. - Jeg får kvalme af DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce