Integration. Odense er bundprop


Integration. Odense er bundprop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Odense Kommune er nået til, at udgifterne til Vollsmose er svære at opgøre. Kommunen har i årevis postet milliarder i Vollsmose uden nogen synderlig effekt og famler stadig rundt i blinde uden at få taget fat på en effektiv integration og få de mange borgere i bydelen gjort selvforsørgende.

Seneste opgørelse vist i Fyens Stiftstidende viser, at Odense Kommune stadig er bundprop blandt landets 98 kommuner.

I 2014 indtog Odense plads nr. 97 ud af 98, og nu er det plads nr. 91 efter en stigning i jobfrekvensen fra 25,1 procent til 28,2 procent - på niveau med Morsø.   

Til sammenligning ligger tallet i Ishøj på 48,3 procent - en af Danmarks store bosætningskommuner for ikke-vestlige borgere.

Hvis ikke der kommer mere skub i Odense, fortsætter åreladningen i kommunekassen med uformindsket styrke, og Peter Rahbæk Juel er for længst folkepensionist og har gråt skæg, inden Odense bare er på niveau med Ishøj.

Måske er der ikke behov for flere Boligsociale Helhedsplaner, og hvad det ellers alt sammen hedder. Måske skulle borgmesteren sammen med den nytiltrådte beskæftigelses- og socialrådmand Brian Dybro pumpe cyklen og få et par staldfiduser i Ishøj.

Hvis bare 20 kommer i job, er borgmesterens løn de næste fire år betalt. Bliver det i stedet 40, er den nye rådmand også "gratis". Odense har omkring 5500 jobparate at tage af, så hvad kan det ikke blive til?

 

 

 

 

 

Integration. Odense er bundprop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce