Integration. Grimhøjmoskeen vinder


Integration. Grimhøjmoskeen vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Araz Khan, Dankvart Dreyers Vej 48, Odense M - 1. suppleant Odense Byråd, Venstre
Billede
Læserbrev. 

Aarhus er ligesom Odense endnu et eksempel på spild af offentlige skattekroner til gavn for integrationsindustrien.

Der er skabt en fredsproces i bandekonflikten og selveste initiativtageren bag fredsprocessen er Grimhøjmoskeen, som ellers ikke skjuler sine krigeriske lyster og barbariske støtte til ekstremister. I sagens natur finder jeg intet problem i, at et lokalsamfund eller religiøst moderat menighed er med til at skabe en fredsproces. Jeg bliver ikke skræmt af, at en præst eller imam nedtoner en konflikt - det sker dagligt verden over. Her er tale om en symbolsk magt, som aldrig kan overrumple en retsstat.

Men jeg har en holdning til bagmændenes "gode" intentioner netop i denne konkrete sag jævnfør deres generelle holdninger, som de slet ikke frygter at skjule. Aarhus Kommune har ligesom Odense investeret summer i helhedsplaner og forskellige integrationsprojekter eller såkaldte socialprojekter, og "effekten" ses i dag.

Tænk sig, at alle de millioner, man poster i integrationsprojekter, viser sig som nyttesløse, og i sidste instans er det en af Danmark mest udskældte religiøse talsmænd, som med frugt, kaffe og gebrokken dansk starter en fredsproces. Det må give anledning til refleksion.

Skatteborgerne må efterhånden føle sig røvrendt af de mange penge, som spildes via nyttesløse projekter i integrationens navn. Der ligger naturligvis en masse bagvedliggende i denne fredsproces, herunder et kulturelt perspektiv, men i bund og grund viser dette blot at offentlige midler bruges forkert.

Støt i stedet små lokalforeninger, som kan styrke forældresamarbejdet og derigennem forebygge. Det koster små håndører i forhold til alle de fine integrationsprojekter. Sideløbende skal der stilles skarpere krav gennem sanktioneringer og flere ud på arbejdsmarkedet.

Alle de penge, som man sparer på nyttesløse projekter, kan i stedet kanaliseres over til skolerne i form af flere lærere og pædagoger, som er kernen i forebyggelsesprocesen. 

 

 

 

 

Integration. Grimhøjmoskeen vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce