Indvandring: Ingen adgang til sociale ydelser


Indvandring: Ingen adgang til sociale ydelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Stod det til os alene, var udlændingepolitikken i Danmark ændret for længst.

Vores udgangspunkt er velkommen til indvandrere, der kan bidrage, og enhver der kan forsørge sig selv, deres familie og overholder landets love. Derfor skal man som indvandrer betale for sig selv i de første år uden adgang til sociale ydelser eller offentligt betalt sygehjælp. Dermed giver vi stadigvæk plads til den dygtige pakistanske læge og den iranske ingeniør, og nej tak til dem ikke kan og vil bidrage.

Økonomiske immigranter, som med stor sandsynlighed vil tage til i antal i de kommende år, bliver afvist konsekvent, hvilket betyder, at der ikke er et alternativ til intelligent grænsekontrol. Vi foreslår en toårig suspensionsperiode af FN's flygtningekonvention, hvor vi lukker helt for spontan asyl. Vi accepterer 4000 kvoteflygtninge om året som en del af vore internationale forpligtelser, og det er vel at mærke flygtninge, der er direkte og personligt forfulgte.

Gifter man sig som dansker med en udlænding, er det et krav, at udenlandske ægtefæller tegner en privat sundhedsforsikring, og de har ikke adgang til sociale ydelser i de første fem år, de er i landet.

Studerende kan frit komme til Danmark. Man skal dog betale for sit eget studie eller have et stipendium. Man skal også tegne en privat sundhedsforsikring, og man har ikke adgang til sociale ydelser eller til SU. Det er væsentligt, at reglerne indrettes på en sådan måde, at aftaler om udvekslingsstuderende fortsat kan indgås og fastholdes.

Hvis man overtræder straffeloven eller modarbejder demokratiet og basale borgerlige frihedsrettigheder, mens man opholder sig i Danmark på en midlertidig opholdstilladelse, bliver man udvist. Personer med permanent opholdstilladelse bliver udvist, hvis de begår personfarlig kriminalitet eller bryder loven mere end én gang, eller hvis de modarbejder demokrati og menneskerettigheder. Hvis man overtræder straffeloven, kan man desuden ikke blive dansk statsborger.

I dag kan man miste sit statsborgerskab, såfremt man overtræder en eller flere bestemmelser i straffelovens kapitel 12. Personligt mener jeg, at vi bør overveje betinget statsborgerskab i 5-10 år. Begår man grov kriminalitet, kan man miste statsborgerskabet. Om det vil have en præventiv effekt, ved vi reelt ikke, men det er et forsøg værd.

Indvandring: Ingen adgang til sociale ydelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce