Af: Poul Torbensen, Villestoftehaven 66, Odense NV

Ugens bagkant, skrevet af Troels Mylenberg i FS den 13. august, gengiver de udfordringer, vi står med i dagens Danmark. Militæret ud i gaderne, luk muslimske friskoler, forbyd burka - kontante udmeldinger fra partiledere for Danmarks største politiske partier.

På bedste radikale vis forsøger TM at henlede til grundloven, som skulle være dækkende for de udfordringer, vi udsættes for. Hvis ellers TM vil se fakta i øjnene, vil han konstatere, at over for de kræfter, der forsøger at nedbryde vores demokrati ved at sætte religionsdyrkelse med alle dens skadevirkninger øverst på dagsordenen, vil hverken vores demokrati eller grundloven være tilstrækkelige. At vi nu bliver ramt af mangel på politi, viser blot hvor hurtig uvæsenet med bander eskalerer, og en veluddannet betjent skaffes ikke blot fra den ene dag til den anden.

Hvilke tanker, der ellers ligger til grund for TM's kommentar, er så uklare, at man får indtrykket af, at indlægget i avisen afslører, at vi har med en person at gøre, der ikke har opdaget, at tiderne er skiftet - ihvertfald hurtigere end TM's opfattelse.

Mere om emnet

Se alle
7
Ugens bagkant: Friheden flyver fra os

Ugens bagkant: Friheden flyver fra os