Frivillighed. Nok er nok med frivilligheden


Frivillighed. Nok er nok med frivilligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Der er klart en tendens til, at frivilligheden indenfor alle områder udvides i stedet for, efter min mening, at indskrænke den.

Frivillige er blandt andet fine i forhold til at fungere som besøgsvenner og udføre forskellige opgaver i diverse genbrugsforretninger.

Men når bedsteforældre begynder at fungere som hjælpelærere på skolerne, socialt udsatte familier skal have frivillige mentorer tilknyttet, og beskæftigelsesministeren nu nikker ja til, at frivillige kan tage sig af vej og park, for sådan bliver det nok inden længe, så sætter jeg bremseklodserne hårdt i.

Selv beskæftigelsesministeren, Troels Lund Poulsen (V), bør være bekendt med den høje arbejdsløshed, der er blandt kontanthjælpsmodtagere, der enten piskes rundt i manegen eller får lov at passe sig selv. Derfor er det for mig at se fuldstændig tåbeligt af ham at gøre sit til, at frivillige fremover kan udføre tiltrængt maling af skilte i kommunerne. Lad dog denne nødvendige skiltemaling indgå som en arbejdsopgave til nogle af de jobparate kontanthjælpsmodtagere, der er ramt af 225 timers reglen, i stedet for.

Inden længe kan det vel ende med, at frivillige også tager initiativ til at udbedre fortove, fordi det er et område, der ikke er så stor politisk bevågenhed omkring, og heller ikke så mange stemmer at hente i, så lad os da endelig få nogle frivillige ildsjæle til også at udføre dette arbejde for kommunerne.

Så kan politikerne koncentrere sig om de "vigtige" prestigebyggerier i stedet for.

 

 

Frivillighed. Nok er nok med frivilligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce