Fodbold. Stiften favoriserer OB


Fodbold. Stiften favoriserer OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Kurt Jørgensen er i et indlæg i avisen inde på, at karaktergivningen gentagne gange for OB-spillerne i Fyens Stiftstidende ikke hænger sammen: Når OB vinder, tildeles der høje karakterer og omvendt, hvis OB taber.

Jeg kan slet ikke være uenig, og jeg skal opfordre Kurt Jørgensen og andre til at gennemlæse andre aviser, såfremt de vil have et retvisende referat for en af OB's kampe. F.eks. Jyllands-Posten, som virker rimelig objektiv i beskrivelsen af de enkelte kampe.

Yderligere kan tilføjes, at man så også er fri for de mange "barnlige bemærkninger", som altid sniger sig ind i artikler fra Niels Abildtrup og Leif Rasmussen.

Her kan jeg bl.a. henvise til Kurt Jørgensens bemærkninger om udspilning af OB i 2. halvleg, hvor det af referatet fra kampen hos Leif Rasmussen er blevet til nogle bemærkninger om, at kampen udviklede sig til en træningskamp for OB - underforstået en slags "legestue".

Der kan selvfølgelig være flere årsager til, at det er som det er: Hverken Leif Rasmussen eller Niels Abildtrup har den fornødne faglige ekspertise til at bedømme de enkelte spilleres indsats under en kamp. Jeg er nok tilbøjelig til at mene, at en af de inkarnerede OB-fans sandsynligvis kunne lave en ligeså god beskrivelse af den pågældende kamp.Det kunne også være det faktum, at Fyens Stiftstidende har udviklet sig til at være en slags "klubblad" for OB.

De to medarbejdere hos Stiftstidende skriver jo ca. seks dage om ugen omkring den daglige træning i OB, referater fra kampene, analyse efter kampene, skader i OB, spillere der forlader træningen, spillere der bliver klippet mv.

Det virker, som om Fyens Stiftstidende oveni i det sponsorat, som de har ydet til OB, også har stillet godt og vel en medarbejder fast til rådighed i relation til at beskrive dette og hint fra de daglige aktiviteter i OB. Det vil sige, at Fyens Stiftstidende i realiteten yder et tilskud på ca 500.000 kr. om året til OB.

Set i det lys giver det mening altid at beskrive det, der foregår i kampene som meget positivt, idet man her jo agerer som klubbens "egne medarbejdere" og dermed også ser det som et formål i sig selv at få stillet klubben i et bedre lys overfor tilskuere mv.

 

 

 

 

Fodbold. Stiften favoriserer OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce