Finanslov. Endnu et misfoster fra DF


Finanslov. Endnu et misfoster fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Allan Hejnfelt, Mosegårdsvej 28, Odense C
Billede
Læserbrev. 

Dansk Folkeparti har i dets nostalgiske fantasiverden fået indført i finanslovsforslaget, at der skal bruges adskillige millioner på ridende politi - noget politiet ikke har ønsket, tværtimod. Havde DF foreslået at styrke politiets opklaring af forbrydelser, var det til at forstå.

Jeg har prøvet at blive overfaldet voldeligt. Nok var politiet hurtigt på pletten, men da var gerningsmændene væk. Tidligt i forløbet fortalte politiet mig telefonisk, at overfaldet nok aldrig blev opklaret på grund af manglende ressourcer med slet skjult henvisning til grænsebevogtningen - også et af DF's misfostre.

Politiet havde beslaglagt min jakke, da der var et tydeligt sålmærke efter et af sparkene. Jeg fik den igen efter næsten et halvt år og senere igen besked fra Rigspolitiet, at sagen var opgivet på grund af manglende beviser.

En af gerningsmændene var ikke maskeret, og jeg kunne sagtens genkende ham, men konfrontationen, jeg blev stillet i udsigt, blev aldrig til noget. Jeg mødte den umaskerede gerningsmand flere gange senere, og til sidst kendte jeg endda hans navn, men jeg orkede ikke flere nederlag hos politiet.

Psykologhjælp samt støtte fra familie og gode kolleger lærte mig at leve med oplevelsen, men bitterheden mod DF fortager sig nok aldrig, så længe partiet bliver ved med at stille lovkrav til største skade for Danmark og danskerne.

Finanslov. Endnu et misfoster fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce