Ewii: Enevældig direktør


Ewii: Enevældig direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Carsten Frank, Middelfart (CF) undrer sig i mandagens avis over behandlingen af Knud Steen Larsen og antyder endda et karaktermord. CF konkluderer også, at repræsentantskabet og bestyrelsen har kostet virksomheden Ewii en dygtig direktør, bestyrelsesformand, advokatundersøgelse, 20 millioner kroner og 700 kunder. Var det så bare kun 20 millioner.

CF indleder med at skrive, at han har fulgt avisens artikler. Det kan man så tvivle på. Hvis han havde gjort det, ville han vide, at direktøren har kørt det hele enevældigt. Bestyrelsesformanden er medskyldig, idet han har billiget alt det, direktøren har lavet.

Som formanden selv har sagt, så er han jo ikke regnelærer (undskyldning/forsøg på fralæggelse af ansvar). Til bestyrelsesmøderne udsendte de indkaldelser på flere hundrede sider, som derved var uoverskuelige.

Dette betød, at medlemmerne kun kunne nikke ja til forslagene. Og direktøren og bestyrelsesformanden derved havde frie hænder.

Hvis nogen dristede sig til at stille spørgsmål, blev de affærdiget med, at det var færdigdebatteret. Alt dette har foranlediget et underskud i de kommercielle selskaber på mere end en milliard (1.000.000.000 kroner). Kun muliggjort ved, at de forbrugerejede selskaber har finansieret dette, idet ingen banker ville have gjort det.

Det bliver spændende at høre, om det i det hele taget er lovligt, at forbrugerejede selskaber finansierer/stiller garantier for private selskaber.

Prøv at tænke på, hvad en milliard kunne have bidraget med i de forbrugerejede selskaber.

Ewii: Enevældig direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce