Eventyrlysene slukket


Eventyrlysene slukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lis Andreasen, Læssøegade 13, Odense C
Lis Andreasen
Læserbrev. 

Har det altid været sådan at se på verden med gamle øjne, eller forandrer mine omgivelser sig virkelig så hurtigt?På min daglige spadseretur gennem Eventyrhaven (H.C. Andersen Haven) talte jeg med den mand, der var i gang med at samle de sidste sørgelige rester sammen af den lyskunstinstallation "Field of Light", som vores kronprins åbnede i december i anledning af byens fejring af 150-året for udnævnelsen af H.C. Andersen til æresborger. Byen havde ofret en flot festlighed.

Kunstværker har konstant været udsat for hærværk, og nu var det så ødelagt, at det blev taget ned. Resterne af de 8000 lys skulle sendes til England. Hvad må kunstneren ikke tænke om os.

Meningen var ellers, at værket skulle have stået og lyst op i den mørke tid indtil 18. februar. Jeg havde glædet mig til at vise det frem for min søn og søster fra Aarhus.

Det er ikke første gang, man har måttet fjerne kunst fra Eventyrhaven. For få år siden skete det samme med en større skulpturudstilling, så man valgte, at udstillingen fremover skulle bag lås og slå i Odense Zoo.

Hvad sker der med os? Er der slet ikke mere respekt for vores medmennesker og omgivelser? Vores børnebørn kriminaliseres på grund af deres opførsel på nettet, og en ældre tilsyneladende normal dame stjæler "Egons Pakke" fra en udstilling. Museer og kirker skal have tyverisikring over alt, og bænke, træer og kunst i det offentlige rum ødelægges. Blot for at nævne nogle få eksempler.

Er det, fordi jeg er en gammel sur dame, eller har jeg bare været heldig at leve i de bedste årtier?

Eventyrlysene slukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce