En hyldest til konservatismens fader


En hyldest til konservatismens fader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Klaus Ewald, Kongensgade 38, Odense C - advokat
Billede
Læserbrev. 

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke (1729-1797).

Samtiden præger din tankegang. Men uden bagage fra fortiden har du ingen fornemmelse for din rod i verden, blandt det folk, nær som fjern, du er sat til at leve blandt, beskytte og udvikle dig med. Så er du de manipulerendes lette offer, et tilfældigt fragment uden kendskab til, hvorfor din verden ser ud, som den gør.

Når dine politiske ledere mangler kompas til at finde veje, de bør lede samfundet af, når dine ledere fattes empati og ansvar for det, de skal skærme dig imod, når dine ledere optræder som en delegation fra fremmede magter, når dine ledere på sigt er ansvarlige for dit folks undergang, så er gode mænd forpligtet til at sige fra, så er du forpligtet til at sige fra. 

Når dine politiske ledere ved, at din verden om føje tid tilhører andre, når dine politiske ledere tier, samtykker eller hilser udviklingen velkommen, så er de din indre fjende, og de bør behandles derefter. Når dine politiske ledere spreder gift i nutiden, for fremtiden, for kommende generationer, for fødte som ufødte, når folkets ve og vel er lagt i hænderne på falske paver og profeter, hvis handlinger bygger på røgelse, remser og rim fra konventioner, der truer din kulturelle arv, vaner og skikke, så er gode mænd forpligtet til at sige fra, så er du forpligtet til at sige fra.

Når du ved, at fremtiden ledes ind i et middelalderligt mørke, når du ved, at fremtiden ikke tilhører dig, fordi korrekthed er vigtigere end tryghed og forudsigelighed, så fortæl, at du er fremtiden, sig at fremtiden tilhører dit folk.

Når fremtiden er forudbestemt til at være utryg, forudbestemt til at være uforudsigelig, fordi accept af mangfoldighed er ledestjernen, så skift ledestjernen ud med det, du har kært, hav en stolthed over, hvor du kommer fra. Hvis ikke så vil din fremtid tilhøre en ydre fjende, din verden vil blive besat, uden at du gjorde modstand, uden at du opponerede. Betragt politisk korrekthed som giften i folkets brønd, som giften i fremtidens vand.

Kast åget af politiske korrekthed væk. Det vil opsluge din verden i din og min levetid, vil gøre dine børn og børnebørn til trælle af fremmede folks tankesæt og vaner. Find styrken i din vrede over, hvad du er ved at miste, hvad du har mistet, find styrken i at kæmpe, for det du har kært. Gør kampdagen skøn, thi du ved, der altid en, der tager over, hvor andre faldt.

 Husk, at alt hvad der kræves for at ondskaben sejrer, alt hvad der kræves for at din verden forsvinder, det er at gode mænd ikke gør noget, at du ikke gør noget.

En hyldest til konservatismens fader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce