E20. Før motorvejen uden om Odense


E20. Før motorvejen uden om Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det er med glæde at kunne konstatere, at det fortsat har politikernes bevågenhed at finde løsninger på motorvejsomkørslen omkring Odense.

Jeg vil her tillade mig at foreslå, at man i stedet for at anlægge yderligere et spor tænker længere frem ved at lade motorvejen dreje af ved Odense V og føre en ny motorvej syd om Odense for igen at slutte den til ved Langeskov.

Det giver ingen mening at tvinge bilisterne igennem Odenses beboelseskvarterer for at skulle bevæge sig mellem landsdelene. Et yderligere spor på nuværende motorvej vil blot forværre støjgenerne og vanskeliggøre til og frakørsel fra de mange virksomheder.

Et sted mellem 80 og 90 procent af den trafik, der foregår på motorvejen, er trafik mellem landsdelene, og derfor må der være en politisk interesse på Christiansborg for at løse dette problem.

Konsekvensen af mit forslag vil være, at det formodentlig bliver billigere at bygge en ny motorvej. Man kan få den gravet ned og få minimeret støjgenerne, og dette vil være en fremtidssikret løsning.

Odense S, SV og SØ vil være et attraktivt sted at bosætte sig. Det vil være nemmere for trafik til og fra erhvervslivet, da nuværende motorvej vil beholdes som en ringvej rundt om Odense.

Jeg håber, at der vil være politisk vilje til nytænkning i stedet for yderligere lappeløsninger.

E20. Før motorvejen uden om Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce