Debat: Slinger i S-udlændingepolitik


Debat: Slinger i S-udlændingepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erling Bonnesen, MF (V), Kløverbakken 12, Broby
Steen Brogaard
Læserbrev. 

Læserbrev: Hvorfor vil socialdemokraterne tilsyneladende øge indvandringen og forhøje de offentlige ydelser til indvandrerne uden arbejde? Det er ikke godt for Danmark og danskerne kommer til at betale.

Socialdemokraterne har på det seneste forsøgt at give indtryk af, at de vil stramme, men det viser sig nu, at det er bluf. Svaret fra socialdemokraterne er nu, at de ikke vil garantere stramningerne fremover. Det betyder, at socialdemokraterne igen vælger slapperlinien, ligesom sidst Mette Frederiksen sad i regering, hvor S, R, SF og EL gennemførte 45 lempelser af udlændingepolitikken og presset på Danmark bare steg og steg.

Radikale, SF, Alternativet og Enhedslisten har allerede meldt kraftigt ud, at de vil stille klare krav om lempelser til socialdemokraterne og Mette Frederiksen for rød regering. Det krav bøjer socialdemokraterne og Mette Frederiksen sig nu for med de seneste meldinger. Med lempelser fra S vil der komme flere indvandrere uden arbejde til Danmark. Det vil koste kassen, men hvem skal betale? Svaret blafrer.

I Venstre vil vi fortsætte med stram indvandrer- og udlændingepolitik, hvor vi fortsætter med stramninger på tilstrømningen og stiller klare krav til dem, der allerede er her, om arbejde mv.

Debat: Slinger i S-udlændingepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce