Debat: Regionalt trafikselskab


Debat: Regionalt trafikselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Poul Andersen, fhv. MF (S), regionsrådsmedlem, Drejøvænget 45, Middelfart
Roland Petersen
Læserbrev. 

Læserbrev: Jeg forstår godt frustrationen hos brugerne af Svendborgbanen. Det er jeg også selv, for det burde efter min opfattelse være bragt på plads for lang tid siden.

Jeg er stadig overbevist om, at den aftale, der i sin tid blev indgået om opgradering af Svendborgbanen, aldrig er blevet udført, efter det der blev vedtaget.

Jeg spørger tit mig selv hvorfor? Er det fordi skiftende trafikministre og ministeriet ikke har haft den fornødne interesse for projektet?

Vi har i Region Syddanmarks regionale udvalg drøftet fremtiden for vores regionale togbaner. Vi har haft en oplægsholder fra Nordjylland for at få beskrevet overtagelsen af den regionale togdrift fra DSB i Nordjylland. Udvalget har med baggrund i modellen fra Nordjylland bedt administrationen udarbejde et forslag til et regionalt trafikselskab for togdrift i hele regionen .

Men vi skal ikke overtage banestrækninger, som ikke er bragt i orden. Selvom jeg mener, Banedanmark tidligere har fået bevilget pengene til opgradering af banenettet og DSB pengene til indkøb af nye tog, må de nødvendige midler findes inden en eventel overtagelse.

Jeg mener, at partierne der står bag togfonden, skulle blive enige om at bruge nogle af midlerne fra fonden til at få færdiggjort projektet på Svendborgbanen.

Debat: Regionalt trafikselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce