Debat: Når rusten bobler op


Debat: Når rusten bobler op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Når rusten bobler op under lakken på bilen, er det ikke nok bare at slibe overfladen, hvis ikke det underliggende rustangreb også fjernes. I modsat fald dukker skaden bare op igen - måske endnu værre.

Det er ikke spor anderledes m.h.t. regeringens håndtering af indvandrer- og asylpolitikken samt rocker og bandeuvæsenet. Regeringen vælger den letteste løsning og behandler ligesom bilamatøren kun overfladen, når rusten bobler op i stedet for at gribe fat om ondets rod og fjerne de faktorer, der skaber problemet. Ligesom at tisse i bukserne en frostklar dag. Det varmer en kort stund, derefter bliver det allerhelvedes koldt.

Hvis politikerne i stedet besluttede at fjerne det underliggende lag rust, svejse ny plade på karosseriet og påføre rustbeskyttelse m.v., ville det danske samfund kunne slippe for mange af de problemer, der tærer på ressourcerne, belaster økonomien, forbruget af mandetimer i politiet og tærer slemt på retsbevidstheden.

Recepten er så enkelt, at man nærmest tror, at det er løgn: Stop og forbyd rockeruvæsenet og de kriminelle bander, og frihedsberøv dem, som - helt sikkert - ikke vil makke ret. I første omgang kan man tage fat på de mange udenlandske banditgrupperinger, der uantastet strømmer ind i Danmark og slår sig ned. Hvem har dog givet dem lov til at etablere sig? Den/de ansvarlige politikere må forklarede sig og tage øretæverne.

Næste skridt: Totalstop for (bekvemmeligheds-)indvandring fra ikke vestlige lande og en nødopbremsning i antallet af asylansøgere til Danmark. Hjemsendelse/frihedsberøvelse af alle herboende udlændinge (også vestlige), der begår eller har begået kvalificeret og recidiv kriminalitet.

Og sidst, men ikke mindst, etablering af et nyt korps af grænsegendarmer til erstatning for politiet.

Debat: Når rusten bobler op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce