Debat: Når holdninger bliver til fakta


Debat: Når holdninger bliver til fakta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Susanne Linnet Aagaard, fabrikschef, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, Svendborg og Frederiksgade 6, Svendborg
iværksætter
Læserbrev. 

Læserbrev: Eskild Plate Kristensen formår med sin kronik af 15. maj virkelig at prikke til min indre svinehund. Den vil ud og gø, men det får den nu ikke lov til. 

Her går jeg og tror, at vi har et godt samarbejde. Fremtidsfabrikken har fået to lejere fra Eskild Kristensens kontorhotel, mens jeg har henvist 20-25 virksomheder til at kontakte Eskild. Jeg ringer faktisk også til Eskild, når jeg inden for et kort tidsrum har henvist flere iværksættere blot for at høre, om han overhovedet har plads. Sidst vi talte sammen, gik det så godt, at Eskild overvejede at udvide Kontorhotellet, og vi talte om muligheden for en frokostordning for hans lejere med Øland i Kvægtorvet. Iværksætterne har mange forskellige ønsker, og det giver plads til flere forskellige kontorfællesskaber. Så jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor Eskild er så bange for konkurrence.

I kronikken har Eskild tilkendegivet sin holdning om Fremtidsfabrikken - og fint nok med det - men kronikken indeholder megen misinformation.

- Rutebilstationen blev ikke købt til Fremtidsfabrikken. Den skulle rives ned.

- Driften varetages ikke af fire-seks ansatte. I det gamle hus var vi 1,6 fuldtidsstilling til drift og udvikling og 0,5 til rengøring. Med to huse er vi nu 2,4 fuldtidsstilling til drift og udvikling og to  gange 0,5 til rengøring. De eksternt finansierede projekter har tre ansatte.

- Caféen giver ikke underskud. Den gav break-even i 2016.

- Vi bringer ikke kun billeder af foredragsholdere (som i "vi har ingen deltagere"). Vi bringer billeder af foredragsholdere, når vi inviterer til events, og billeder med deltagere, når eventen er afholdt. På vores FB-side er der de seneste tre måneder ikke mindre end 46 billeder med deltagere og fire billeder med oplægsholdere.

Når Eskild Kristensen om Kontorhotellet skriver, "at vi har også sparring, samarbejde m.m.", tror jeg ham gerne, for han bidrager jo til iværksættermiljøet i Svendborg. Men det minder også om en lille dreng, der står og råber "se, jeg kan også". For hvordan skal et kontorhotel med syv-otte lejere kunne skabe det samme miljø, som et iværksætterhus med to-fire ugentlige workshops og events, med 28 lejere og 60-80 andre iværksættere, der hver uge har sin gang i huset.

Tænk hvis vi kunne have et reelt samarbejde om at gøre det endnu mere attraktivt at være iværksætter i Svendborg.

Debat: Når holdninger bliver til fakta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce