Debat: Man kan regne med byrådskandidaterne i DF
Af: Jesper Larsen, byrådskandidat (DF), Bontvedvej 42 Svendborg

Læserbrev: Hvor bliver der skrevet meget om DF i avisen op til kommunevalget. Det er ikke så mærkeligt, for vi har skrevet et flot program, om hvad vi gerne vil de næste fire år i byrådet. Vi er et bredt og godt hold i kandidatgruppen, med erfarne og nye kandidater som står klar til at trække i arbejdstøjet for Svendborg Kommune. 

Vi er opmærksomme på, at der i det nuværende byråd skete en sprængning af DF-gruppen. Det har været dyrt for os, da vi naturligvis mistede en del indflydelse, da tre kandidater skiftede til et andet parti eller blev løsgænger. 

Vi er meget opmærksomme på, at DF sætter et harmonisk hold. Vi lover, at de, som stemmer på os, skal få fuld valuta for deres stemme og kan regne med kandidatgruppen. 

DF har vist, at vi kan samarbejde bredt. Gode relationer er vigtige for at blive hørt og være med til at skabe resultater til gavn for hele kommunen. 

Jeg håber, at mange vil vise os den tillid at stemme på os den 21. november til kommunevalget. Dorthe Ullemose er vores egen borgmesterkandidat, som vi satser på.