Af: Gregor Siegler, Kaptajn Kaas Vej 1, Lohals

Læserbrev: Er det Langeland Kommune der står bag vejarbejderne her på Langeland? Det tror jeg i hvert fald. Så vil jeg bede kommunen om at svare mig på mine spørgsmål - gerne omgående.

For nogle måneder siden fik hele den hullede hovedvej gennem Lohals ny og flot asfaltbelægning, tak for det. Men nu - efter over to måneder - er der stadig ingen afstregning. Og der står ikke engang et skilt med "Afstregning mangler", som man ellers er vant til i Danmark. Nu vil jeg gerne spørge, hvornår I har tænkt jer at begynde med arbejdet? Eller venter I til løvet falder, så I har en undskyldning for udsættelse? Ja og så kommer frosten. Skal vi så vente helt til foråret 2018?

Endnu værre er det på vejen lige nord for Snøde/Stoense, hvor man har lappet vejen og hældt asfalt over de fleste streger (som så dukker op engang imellem). Det er katastrofalt at køre på den strækning ved dårlig sigtbarhed og i mørke.

Jeg vil opfordre jer til at komme i gang med arbejdet inden det er for sent. Eller er I helt ligeglade med trafiksikkerheden?