Debat: Er I blevet splitterravende tossede, Nordfyns Bank?
Af: Kim Slott Nielsen, Regner Lodbrogsvej 21, Bolbro

Borgere, som bor i Nordfyns Kommune og er kunder i Nordfyns Bank med hovedsæde i Bogense, er oprørte over, at banken har valgt at flytte deres hovedsæde til Odense.

Kære venner, jeg kan godt forstå, at I er oprørte, men det er slet ingenting i forhold til, hvor oprørte vi borgere er over flytningen til Odense.

Denne åbenbart historieløse bank har, helt i tråd med vores historieløse siddende byråd, valgt at rive bygningen ned, som huser Fyns Militærhistoriske Samling.

Det er i den grad at pisse på historien, der blandt meget andet viderefører historien om Fynske Livregiment, hvis fane som den eneste er blodbestænkt fra krigen 9. april 1940.

Sig mig, er I blevet splitterravende tossede, både i Nordfyns Bank og hele det samlede byråd?

Kære Nordfyns Bank, tag jeres penge og skrub af. I er ikke velkomne her i byen med den manglende respekt, I udviser for de mange frivillige, der har lagt mange timer i at flytte museet fra Odense Kaserne, hvor det rettelig burde ligge, så vore børn og børnebørn kan lære af historien og lære om det glorværdige regiment, som på skammeligste vis blev stjålet fra os.

Tag gerne hele det samlede Odense Byråd med jer, for de havde også til hensigt at lukke en anden historisk kulturperle, vores jernalderlandsby. Vi har ikke brug for disse historieløse intetsigende politikere.

Mere om emnet

Se alle
13
Flytter til Odense: Her får Nordfyns Bank nyt hovedkvarter

Flytter til Odense: Her får Nordfyns Bank nyt hovedkvarter

1
Tidligere borgmester: Kan Nordfyns Bank regne?

Tidligere borgmester: Kan Nordfyns Bank regne?

5
Debat: Nordfyns Bøllebank

Debat: Nordfyns Bøllebank