Debat: - Du er en bedrager, Marianne Mørk Mathiesen


Debat: - Du er en bedrager, Marianne Mørk Mathiesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Martin Boye - regionskandidat og byrådsmedlem, Liberal Alliance Vejen
Billede
Læserbrev. 

Alle de mennesker der til regionsvalget i Region Syddanmark har stemt på Jimmy Steen Eriksen, Tonny Vest, Steen Holm Iversen, Frank Lynge Schwaner, Malene Ravn Neumann, Anders Kirkeby, Jens Otto Dalhøj og undertegnede - har nu alligevel ikke stemt på en LA'er.

Alle de mange penge vi hver især har lagt i regionsvalgkampen er gået til Marianne Mørk Mathiesens mandat.

Og det groteske er, at hvis blot én af os ikke havde lagt alle vores personlige stemmer i den samlede pulje, var Marianne slet ikke kommet ind ... Og vi gjorde det naturligvis allesammen, fordi vi troede vi kæmpede for det samme parti.

Jeg må fortælle min kone og tre børn, at halvdelen af den enorme mængde tid jeg har brugt på LA det sidste halvandet år og størstedelen af mit valgbudget, er gået til et mandat, som efter 14 dage alligevel ikke tilhører mit parti.

Jeg kunne leve med, at mandatet gik videre til næste mand på listen, for så havde det ikke været forgæves, men at Marianne venter med at hoppe til lige efter valget, er direkte bedrageri.

Og kunne jeg sagsøge for tabt arbejdsfortjeneste, investering på falsk grundlag og svigagtig omgang med demokratiet, stod jeg hos en advokat i morgen.

En del af os regionskandidater har det sidste år ventet på (og væddet om), at Marianne gik over til Nye Borgerlige, men vi havde anstændigvis forventet, at hun gjorde det før valget.

I stedet er vi nu vidne til en flot orkestreret medieplan fra Esbjerg, der er ren payback fra Marianne og co. for at blive forsmået til FV15 og for ikke at please hende i den grad, hun selv mener at fortjene det. Og jeg tror desværre endnu ikke, vi har set det sidste - men på et tidspunkt finder medierne vel ud af, at de bliver udnyttet til politiske formål.

Debat: - Du er en bedrager, Marianne Mørk Mathiesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce