Debat: Dem derude


Debat: Dem derude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I en FAA klumme søndag den 14. maj er det igen den betalte skribent Britta Schall Holberg, som har misforstået det hele og skoser alle vi danskere, der ikke knus elsker den muslimske folkevandring, men anser den for ødelæggende og en pestilens.

Denne gang er våbnet de danskere, som i generationer har boet på det amerikanske kontinent og været ægte amerikanere med Danmark dybt i hjertet, som i forbindelse med statsminister Lars Løkkes besøg i USA er blevet trukket op af mølposen.

I århundreder har danskere bosat sig rundt omkring i verden, de fleste vidste, at de sandsynligvis aldrig kom til at gense deres familier eller Danmark igen og derfor bevarede lidt af det Danmark de huskede bl.a. sprog, kost religion og meget andet.

Overalt i verden har jeg mødt danske udvandrere og deres efterkommere, som i hjertet føler sig som danskere, spiser dansk mad, taler dansk sammen, og om søndagen sidder i en dansk kirke og hører en dansk præst, de selvfølgelig selv betaler, prædike.

At sammenligne disse danskere med individer fra den muslimske folkevandring til Europa er hovedrystende tåbeligt og krænkende.

De mennesker af dansk afstamning, jeg har mødt på det amerikanske kontinent, hvad enten det har været i USA, Canada eller Argentina, har alle lært sprog og skikke i deres nye fædrelande, aldrig modtaget en cent i offentlig forsørgelse, og bliver betragtet som gode og ligeværdige borgere i deres nye fædreland, hvad enten de er 1., 2., eller 3. generationsindvandrere.

Her i Danmark findes uhyggeligt mange muslimer, som har været på offentlig forsørgelse i generationer, aldrig er blevet integreret trods utallige forsøg og stort set er ligeglade med det samfund, som forsørger dem.

Ja, vi fejrer med lagkage, når det lykkedes at holde dem ude, hvis de havde ønsket at blive en del af fællesskabet, var de blevet det, men snyltere bryder ingen sig om og skal aldrig accepteres.

Debat: Dem derude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce