Chikane. Nu skal det stoppes


Chikane. Nu skal det stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Hvad er det dog for noget, der foregår. En flok snothvalpe render rundt ude i friluftsbadet og chikanerer alt og alle. Utroligt, de får lov til det.

At det er utilpassede unge af anden etnisk herkomst kommer nok ikke bag på mange. De har desværre ingen respekt for danskere ej heller offentlige myndigheder, ikke engang politiet kan få fat i disse ballademagere, som sikkert for de flestes vedkommende er kommende bandeaspiranter.

Men nu skal det stoppes. Friluftsbadet skal være et sted for alle, der opfører sig ordentligt. De ballademagere, der ter sig derude, skal hverken bortvises eller have karantæne, de skal slet ikke vise sig der. Jeg ved ikke, om de har forældrenes samtykke til at rende rundt og opføre sig sådan, deres manglende respekt for andre mennesker må de jo have et eller andet sted fra.

Slut med danskernes forståelse og dialog med disse vandaler, nu skal de have med jernnæven. Det med, at nogle udtaler, at det ikke er et spørgsmål om, at det er unge med anden etnisk herkomst, jo det er det i den grad. Gang på gang ser man, at når de er i flok, så går der ulvetid i det.

Nu er det på tide, at danskerne siger fra for alvor, vores politikere vågner op til dåd og vores politi tager fat i kraven på disse totalt uønskede snothvalpe og ikke mindst deres forældre, som bærer et stort ansvar for deres snotungers gøren og laden. Nu er det sgu nok.

Chikane. Nu skal det stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce