Byliv. En provokation eller hvad?


Byliv. En provokation eller hvad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lis Andreasen, Læssøegade 13, Odense C
Lis Andreasen
Læserbrev. 

En skændsel - sådan fremstår omgivelserne omkring Danske Banks sorte hovedsæde, når man går ad trappen bag rådhuset ned til H.C. Andersen Haven. En mangel på respekt overfor Odense Kommune, der forsøger at give borgerne smukke oplevelser bl.a. med lyskunstinstallationen " Field of Light " på skråningen ved domkirken og i parken.

Stor ros til folkene bag lketbanen og Thomas B. Thriges Gade-projekterne, hvis afskærmninger løbende varieres med forskellige kreative indslag og udsigtsplatforme, hvor vi kan følge byggeriet. Kikhuller til alle størrelser og belægninger, så vi kan færdes nogenlunde tørskoede.

Byggeriet gør noget ved os. Vi , der færdes der, er begyndt at smile, når vi kanter os forbi hinanden med en cykel, kørestol eller barnevogn, efterhånden som passagerne bliver smallere og smallere.

Ja, ved Ansgar kirke står vi nu i kø for at komme rundt uden, at nogen brokker sig. Vi har lært at leve med byggeriet, vi der færdes i centrum, og undskylder overfor gæster med, at det jo får ende, og at det jo heldigvis ikke er krig.

Men hvad jeg har svært ved at leve med, er Danske Banks manglende respekt for omgivelserne. De har erobret en af byens fornemste beliggenheder, men har ikke villet ofre en krone på afskærmning i byggeperioden, som de andre bygherrer i området.

Hvis jeg var kunde i den bank, forlod jeg den straks på grund af Bankens arrogance og mangel på æstetisk sans.

Byliv. En provokation eller hvad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce