Broafgift. Det er bizzet!


Broafgift. Det er bizzet!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Johan de Mylius, Volderslev Bygade 7 A, Odense S
Billede
Læserbrev. 

Hvor er det dog morsomt. Før jul fik det ganske land at vide, at nu ville priserne på Storebælt blive sat ned. Til gavn for erhverv og for sammenhængskraften i vort land.

Nu viser det sig så, at det ikke uden videre holder vand. Prisnedsættelserne gælder kun for dem, der har eller skaffer sig en BroBizz (mod et depositum på kr. 200) og tilmelder sig Klub Storebælt.

Det vil sige, at trafikanter uden aftale og Bizz ikke får del i prisnedsættelsen. Samtidig kan man læse på Storebælts hjemmeside, at for denne gruppe forsvinder de rabatter (helligdagsrabatter, weekendrabatter o.l.), som hidtil har været gældende.

Så klubmedlemmerne får fordele, de andre får i bedste fald ingenting, og for dem, der uden Bizz kunne gøre regning på et prisnedslag i weekenden, bliver det nu dyrere.

Det er bizzet. Og det var ikke lige med den finte indbygget, vi fik den politiske aftale om billigere priser på Storebælt præsenteret før jul.

Kort sagt, man giver med den ene hånd og tager med den anden. Den metode kender vi såmænd fra alle mulige andre skattelempelser.

Go' morgen, do, og godt nytår.

Broafgift. Det er bizzet!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce