Af: Palle Pedersen, Villestoftehaven 241, Odense NV

Det er med stor undren, jeg læser Jane Ditlevsens læserbrev 10. oktober, hvor hun igen udtaler sig om noget, hun ikke har sat sig ordentlig ind i. Hun skriver, at det offentligt ansatte plejepersonale m.m. kun skal passe det, de er uddannet og ansat til. Hvad tror du ellers, de laver? Hvem skal så dokumentere den enkelte patients og borgers ve og vel, som loven påkræver, og som du mener er unødvendige regler og papirvælde? Der er i forvejen for lidt personale, som både lider med stress og andre dårligdomme, så der kun et at gøre, og det er mere personale. Det behøver man ikke at være professor for at fatte.

Du og Nye Borgerlige vil gøre op med tanken om, at problemet løses ved at bruge flere resurser. Det undrer mig lidt, at I ifølge jeres bizare partiprogram vil neddrosle socialpolitikken, men øge førtidspensionen? 

Nye Borgerlige har manglende dokumentation og argumentation, når de fremturer med bål og brand, så lad os ikke håbe, de får magt, som de har agt, for den tror jeg ikke, odenseanerne hopper på i sidste ende. Der skal jo temmelig mange stemmer til at blive valgt ind, og hvor skulle de komme fra?