Besparelser: Peter Rahbæk Juel og Britta Nielsen


Besparelser: Peter Rahbæk Juel og Britta Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Året 2018 vil givetvis blive husket for en række økonomiske skandaler. Vi har naturligvis Danske Bank, som er blevet afsløret i at have hvidvasket ca. 1500 milliarder. Dernæst kom Britta fra Socialstyrelsen på banen med et tyveri af ca. 112 millioner kroner fra de socialt udsatte.

Ganske vist er hverken Britta eller Danske Bank dømt endnu, men det ligner lidt åbenlyse tilståelsessager.

Og så, sandelig om ikke vores egen borgmester lige her mod årets slutning kæmpede sig ind på en andenplads.

For det viser sig nu, at de i alt 240 millioner kroner, som han har været med til at hugge i ekstraskatter fra byens borgere, også var et rent og skært svindelnummer.

Borgmesterens svindel består i påstanden om, at der var tale om en "velfærdsprocent". Det var løgn. Der var tale om kommunal finansiering af borgmesterens valgkamp. Den ekstra velfærd, som borgmesteren lovede, at pengene skulle gå til, har nemlig nu vist sig at være rent bluff. En illusion som kun gjaldt valgkampen over. Men det virkede for borgmesteren. Vælgerne troede på nummeret og gav ham en massiv opbakning.

Nu er borgmesterens tryllekunst dog afsløret. Og det viser sig, at borgmesteren allerede i efteråret 2017, altså før valget, da han endnu engang smed de borgerlige partier ud af budgetforliget, udmærket vidste, at vi her et års tid siden ville komme til at mangle godt 60 millioner kroner til at finansiere velfærden til både børn og ældre.

Alligevel valgte borgmesteren at bruge alle pengene på at dele gaver ud til enkelte vælgergrupper. Penge, der burde være afsat til at imødegå den regning, som nu skal betales.

Det var reelt kommunekassen, der betalte ca. 60 millioner kroner for Peter Rahbæk Juels valgkamp. Det er det beløb, som vi mangler nu - og som borgmesteren allerede i efteråret 2017 vidste, at vi ville mangle. Men i stedet for at sikre fremtiden brugte han pengene på velfærdsgaver, der kunne sikre ham et godt valg.

Dén ageren er ikke mere ærlig end hverken Danske Bank eller Britta i Socialstyrelsen. Men den bibringer borgmesteren en flot plads på årets top tre over største svindlere.

Besparelser: Peter Rahbæk Juel og Britta Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce