Badminton: Tak, Viktor


Badminton: Tak, Viktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

En 23-årig Odense-dreng skriver sig ind i badmintonhistorien og bliver Danmarks blot tredje individuelle verdensmester efter tidligere triumfer for 40 og 20 år siden.

Viktor Axelsen er en stor personlighed i sportens verden. Fandenivoldsk, ambitiøs, ærgerrig på egne vegne. Træningsnarkoman og detaljesøgende. Samtidig en vindende person, der inddrager sit publikum og giver noget af sig selv. Ydmyg og diplomatisk i sejre og nederlag. Viktor Axelsen vinder på alle parametre.

Han har samtidig gjort sig selv og andre den tjeneste at lære det kinesiske hovedsprog mandarin, så han både kan lade sig interviewe til kinesisk stats-tv og rent faktisk kan samtale med både konkurrenter og fans i det store land. Det er fornemt og giver respekt.

Allerede nu er Viktor Axelsen en helt unik person, som der er grund til at være stolt af på Odenses og Danmarks vegne. VM-sejren er først og fremmest Viktors - og hans trænere, hjælpere og families triumf. Men han evner at dele den med os andre. Det handler også om følelser. Derfor sad vi og jublede med søndag aften. Derfor fortjener Odenses gulddreng hæder. Tak, Viktor.

Badminton: Tak, Viktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce