Arbejdsmarked. Inkompetente medarbejdere?


Arbejdsmarked. Inkompetente medarbejdere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Når man i medierne bliver klar over, hvilken behandling Jan Evers har været udsat for under sit udviklingsforløb, er det vel nærmest indlysende, man som ganske almindelig borger spørger sig selv, om Beskæftigelsesforvaltningen i Odense er bemandet af inkompetente medarbejdere? I hvert fald må der være tale om mindst én inkompetent medarbejder, der har haft ansvaret for, Jan Evers, som er tidligere alkoholiker, er blevet henvist til 13 ugers virksomhedspraktik på et værtshus.

Misbrugsekspert Henrik Rindom har tydeligt tilkendegivet i TV2, at Jan er blevet "kastet for løverne", ved at være blevet placeret i virksomhedspraktik på værtshus. Det medgiver jeg ham gerne, men selv om man ikke er ekspert inden for området, er det indlysende, man ikke sender et menneske med alkoholproblemer til at arbejde på en bodega. Kunne man måske forestille sig en ludoman skulle arbejde i en spillehal?

Jan Evers har været i kontanthjælpssystemet i 10 år, hvilket i sig selv også er ganske grotesk, men desværre ikke noget særsyn her i kommunen. Efter min vurdering burde han for længst have været afklaret. 

Jobrehabiliteringschef Søren Thoragers forklaring om, at borgerne bliver inddraget så meget som muligt i de praktikforløb, de skal ud i, er jeg ganske uforstående overfor i Jan Evers tilfælde. Ydermere tilkendegiver han, at han gerne vil tage en samtale med Jan Evers, hvis der skulle være noget, han er ked af og utilfreds med i forhold til sit praktikforløb. Hvad med i stedet for at tage en alvorlig samtale med dén medarbejder, der har foranlediget, det helt uacceptable praktikforløb for ham? Hvad blev der i øvrigt af den helhedsorienterede indsats, kommunen ellers så gerne vil give indtryk af, den yder?

Det glæder mig i høj grad, Jan Evers har sin svigerinde, Else Bjerring, som støtte, men der er mange andre borgere, som står helt alene i kampen mod Jobcenter Odense, det ser vi jo nærmest dagligt. Hvad med dem?

I forhold til Jan Evers praktikforløb, der nu er bragt til ophør, fordi medierne fik kendskab til det, fristes man til at tro, at dén medarbejder, der oprettede praktikken, ikke har kunnet læse og forstå dansk i tilstrækkeligt omfang. Der er jo en del medarbejdere af anden etnicitet end dansk ansat i Beskæftigelsesforvaltningen.

 

 

 

 

Arbejdsmarked. Inkompetente medarbejdere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce