Ældrerådet. Kritik skudt helt ved siden af


Ældrerådet. Kritik skudt helt ved siden af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Så blev også valget til Ældrerådet overstået, og man kan godt undre sig over, at også nyvalgte medlemmer giver udtryk for tilfredshed med valgdeltagelsen.

En stemmeprocent på omkring 39 er efter min mening langtfra tilfredsstillende, især når man tænker på, at ingen enkeltgruppe af vælgere har været så godt orienteret som netop ældregruppen.

Foruden den orientering, der er givet igennem dagspressen, har man også kunnet holde sig orienteret på Ældrerådets hjemmeside og endelig har hver enkelt +60-årig modtaget et personligt brev med valgmateriale  med oversigt og beskrivelse af hver enkelt kandidat, samt stemmeseddel og frankeret svarkuvert, så når der fremføres kritik af dårlig orientering, så er det varm luft eller forsøg på selvpromovering.

Når der også fra forskellige, både nyvalgte og forbigåede kandidater, igen råbes op om usynlighed og manglende kendskab til Ældrerådets arbejde, så er også det fuldstændig skudt ved siden af. Når man går på Ældrerådets hjemmeside, er der referater fra indtil videre ni afholdte møder i 2017, ligesom der er fremsendt høringssvar til 14 forskellige emner i 2017, så jeg tror mere, at kritikken bygger på manglende interesse for overhovedet at interessere sig for rådets arbejde - så jeg vil opfordre til at orientere sig, før man fremkommer med en usaglig kritik.

Enkelte af kritikerne er nu valgt ind i Ældrerådet, så nu har de da mulighed for at forbedre forholdene eller ved selvoplevelse konstatere, at det egentlig er godt nok, som det er, og nu er der så mulighed for at bede alle om at orientere sig på rådets hjemmeside.

Ældrerådet. Kritik skudt helt ved siden af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce