Ældreråd. Vi har brug for mange input


Ældreråd. Vi har brug for mange input

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Overvældet læste jeg mailen i fredags fra Odense Kommune med fordelingen af stemmerne ved ældrerådsvalget i Odense, en stemmeprocent på i alt 39,5 og 1250 personlige stemmer. Et kæmpe tak til alle jer, der har sat jeres kryds ved mit navn, og jeg vil nu efter bedste evne forsøge at leve op til den tillid, I har vist mig. 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet i det nye ældreråd, glæder mig til at lære de andre medlemmer at kende og så arbejde for, at vi får et rigtig godt samarbejde både internt i Ældrerådet og i vores samspil med politikerne og forvaltningerne. Jeg vil håbe, vi i Ældrerådet kan medvirke til at kvalificere de beslutninger, politikerne i Odense skal træffe til gavn for 60+'erne og hermed også gerne til gavn for hele Odense. 

Vigtigt for mig i mit arbejde vil være at kæmpe for, at der i al ældrepolitisk arbejde tages højde for, at vi ældre som gruppe er lige så forskellig som gruppen af unge eller gruppen af øvrige voksne - og derfor kan vi ikke bare lave standarder, som skal være gældende for alle, men må sørge for en vifte af muligheder/tilbud, så den enkeltes livskvalitet og livsglæde kan være i centrum.

Desuden vil jeg arbejde for, at Ældrerådet og rådets arbejde bliver endnu mere kendt i Odense. Dette så også flere ældre uden for ældrerådet vil have lyst og mulighed for at komme med input til rådets arbejde. 

Ældreråd. Vi har brug for mange input

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce