Ældreråd. Velkommen til ældrerodet


Ældreråd. Velkommen til ældrerodet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bjarne Hilmersson, Mosegårdsvej 43, Odense C
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: 1. dececember fik undertegnede sammen med 14 andre kandidater til Ældrerådet en mail fra Odense Kommune, der informerede os om, at vi nu var kommende medlemmer af Ældrerådet fra 1. januar 2018. Personligt er jeg både ydmyg og glad for valget og vil benytte muligheden til at takke hver eneste af jer 1304 gode borgere, fordi I har givet mig jeres stemme. Den tillid, I viser mig, vil jeg efter bedste evne prøve at leve op til.

Jeg har oplevet ældrerådsvalget som rodet med manglende informationer. Derfor har jeg allerede nu opfordret Ældre- og Handicapudvalget til en evaluering af valget. Med det kommende Ældreråd.

Til eksempel undres jeg over, der er udskrevet ældrerådsvalg, med afstemning i perioden 1.-21. november - med tre muligheder for at stemme. Brevstemme. Digitalt. Eller ved fremmøde samtidigt med stemmeafgivningen 21. november til kommunalvalget.

Så vidt så godt. Men så bliver vi informeret om, at stemmeafgivningen fortsætter til 29. november. Forstået således, der muligvis er kuverter undervejs grundet postvæsenet. Men hvem ved, hvilke kuverter der er afleveret i postkassen 21. november eller 22. om morgenen, eller en anden dag. Indtil hvornår postkassen bliver tømt. Jeg mener derfor, at stemmer, der ankommer efter 21. november, burde erklæres ugyldige. Dette burde naturligvis været informeret i valgmaterialet.

17.-18. januar 2018 er der sendt indbydelse til introduktionsseminar på Hotel Knudsens Gård i Odense. Der kan være mange gode grunde til, at det lige er der, det holdes, men hvorfor med mulighed for overnatning, læs: ressourcespild? Vi bor alle i Odense.

Jeg håber derfor, i lighed med andre gange, vi får en ny mail, der annullerer tidligere sendte. En mail, der fortæller, at overnatningen var en skrivefejl. Jeg glæder mig til at møde alle i det nye Ældreråd, hvor opgaven er at arbejde til det bedste for de ældre.

Ældreråd. Velkommen til ældrerodet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce