Ældreråd. Få Ældrerådets arbejde frem i lyset


Ældreråd. Få Ældrerådets arbejde frem i lyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Der er meget, man kan glæde sig over i denne søde juletid ...

Tag nu blot den stigende stemmeprocent ved ældrerådsvalget. Den er steget til 39,5 procent af de stemmeberettigede. Det tegner lysere for fremtiden, hvis stemmeprocenten således vil stige fra gang til gang. Det er mit indtryk, at den lave stemmeprocent kan skyldes fremmedgjorthed over for Ældrerådet og dets indflydelse på de ældres tilværelse.

Derfor vil jeg komme med et forslag: Hvorfor ikke alene lægge ældrerådsreferaterne ud på nettet, men også men også Ældrerådets høringssvar? Det kunne der vel ikke være noget forgjort i, og på den måde vil man så få adgang til Ældrerådets hovedopgave som rådgivende organ? Ældrerådet vil komme frem i lyset, og det vil kunne lette gevaldigt på folks forståelse for, hvad Ældrerådet er for en størrelse.

I den forbindelse vil jeg tillade mig at give et godt råd til Merete Helgens: Lad være med at stille op som formand. Vælg en anden kapacitet, som du kan hjælpe og overgive al din erfaring til.

Et andet forhold at glæde sig over er den nye, ansvarlige, social-konservative rådmand Søren Windell. Han har ikke blot i ord, men også i gerning vist, at hans hjerte banker for de svage og de udsatte. Således er det vel mange bekendt, at han har holdt jul for ensomme og hjemløse? Og det ansvarlige, sociale engagement vil Søren Windell givet videreføre i forhold til ældre og handicappede.

Ja, der er meget at glæde sig over i denne søde juletid ...

Ældreråd. Få Ældrerådets arbejde frem i lyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce